Néhány Szó Rólunk

Üdvözlünk Téged a Szex Index oldalunkon!

Miért vagyuk itt?

A fő célunk nem csupán a szexuális tartalmak megosztása, hanem az írók támogatása, legfőképp a kezdő íróknak nyujtandó segítségünk.

Mit csinálunk?

A Platinum Kiadóént könyveket adunk ki, kiemelt figyelmet fordítva az e-könyvekre. Emellett könyvesboltunk is elérhető, ahol széles választékban kínálunk olvasnivalót.

EGYÜTT AZ IRODALOMÉRT

Mit Adunk Neked

  1. Könyvek és Írók: Kiemelt figyelmet fordítunk az írókra és az általuk létrehozott művekre. Ha író vagy, vagy érdekel a könyvkiadás világa, nálunk helyed van. Kiemelkedő figyelmet fordítunk a kezdő írók támogatására, és minden segítséget megadunk az új könyvek kiadásához.
  2. Könyvesbolt: Böngéssz a könyvesboltunkban, ahol széles választékban találhatsz könyveket a szexuális témák széles skálájáról. Legyen szó erotikus irodalomról, szexuálpszichológiáról vagy bármi egyébről, nálunk biztosan találsz valamit, ami felkelti az érdeklődésedet.
  3. Érdekes tartalmak: Az olvasók számára változatos és érdekes tartalmakat kínálunk, beleértve cikkeket, interjúkat, könyvajánlókat, írói tippeket és még sok mást. Az SZEX INDEX nem csupán egy weboldal, hanem egy közösség, ahol az olvasók számára széles választékban kínálunk érdekes és hasznos információkat.
EGYSZERŰEN DOLGOZUNK

A Szex index és a pornóiraodalom

  1. Jelen vagyunk az Interneten: Kövesd a Szex Index oldalunkat, hogy mindig naprakész legyél az új tartalmakkal és kiadványokkal kapcsolatban. Itt elérhetőek lesznek a legfrissebb hírek, könyvajánlók, legújabb könyv megjelenések, és egyéb izgalmas érdekességek.
  2. Írói lehetőségek: Ha szeretnél részt venni a Szex Index törekvéseiben, vagy ha érdekel a könyvkiadás, ne habozz kapcsolatba lépni velünk. Mindig nyitottak vagyunk új szerzőkkel való együttműködésre és új könyvek kiadására, hog ymég több izgalmat juttassunk el az olvasókhoz.

Fedezd fel a Szex Index világát, és csatlakozz hozzánk egy izgalmasan itgató és változatos olvasási élményért!

2012
FOUNDING YEAR
2000
HAPPY COSTUMERS

Our company history and facts

I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now.

Design & development process demonstration

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul,like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.