For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Bemutatjuk a Szex Index Apróhirdetés rovatot

A hirdetési platformok nagyon népszerűek, szinte mindenki jó áron akar vásárolni, mások meg eladnák a megunt cuccaikat. A szex területén ez egy kicsit másképp néz ki de a lényeg ugyan az. Megtalálni azt, amire szükségem van, és eladni azt amire másoknak szükségük lehet.

Manapság egyre kevesebb lehetőség nyílik felnőtt témájú hirdetéseket megjelentetni, ami még van az meg szinte láthatatlan a szűrők, a cenzúra és a szociális változásoknak köszönhetően. Mi magunk is szoktunk hirdetni, és a fenti tapasztalat, késztetett minket arra, hogy létrehozzuk a saját hirdetési portálunkat, ezzel megkönnyítve a saját munkánkat, másrészről nektek is szeretnénk segíteni az új szolgáltatással.

A célunk hogy előtérbe helyezzük az olyan hirdetéseket, ami elsősorban mások segítését helyezi előtérbe, ám ezzel szemben a mások jóhiszeműségét kihasználó dolgokat elutasítsuk. A tiltott és törvénytelen hirdetéseket mi sem fogjuk engedélyezni.

Jó szórakozást mindenkinek.

Miért mi?

"Mert mi vagyunk a legjobbak" Ez persze szerénytelenségnek tűnhet, ezért inkább mondjátok meg Ti hogy miért ránk esett a választásotok.

A küldetésünk

Elsősorban az etikus, és jó szándékú hirdetések terén szeretnénk erősek lenni, és ehhez megadni a megfelelő információkat is

Kreatív megoldások

Szeretnénk olyan formát ölteni, ami mindenki számára a legjobb eredményt hozz, ezért szívesen vesszük a javaslatokat, véleményeket, hogy a legjobbak legyünk.

Top