• A Szex Itt Kezdődik
  • Call Us:123-456-78900
Ursula Martinez a londoni színházi alkotó

Ursula Martinez a londoni színházi alkotó

Ursula Martinez a londoni színházi alkotó

Ursula Martinez a londoni színházi élet extravagáns alakja. Tanult franciát és színházat a Lancasteri Egyetemen. A 90-es évek közepén elkezdte szólóját fellépni a londoni klub / kabaré színpadon, és nagyon gyorsan népszerű lett.

1998-ban, Mark Whitelaw társával együtt elkészítette első A A Family Outing színházi show-t , egy önéletrajzi színházi darabot, amely magával és szüleivel szerepelt, és nagyon sikeres volt, az Edinburgh-i Fringe fesztiválon. A Whitelaw további két önéletrajzi show-t készített, amelyek a A Family Outing- kel együtt „Me, Me, Me!” Című trilógiát alkottak, amelyet a Barbican BITE 2006-ban mutattak be.

Egyéb szóló show-k a My Stories, az e-mailek , a Barbican és az IQUN együttes megbízásából, valamint az ingyenes belépés , amelyet a Southbank, London és a Birminghami Firece Fesztivál társszerveztek. 2017-ben társalapította a Wild Bore-t , egy nemzetközi együttműködést az Adrienned Truscott-tal (Egyesült Államok) és a Zoe Coombs Marr-rel (Ausztrália), a Melbourne-i Malthouse megbízásából.

Martinez a kortárs cirkusz / kabaré-jelenségek, a La Clique / La Soirée eredeti szereplői . Együttműködő művész a Duckie ikonoklasztikus performansz provokatorával is , akivel elkészítette a nagy sláger Olivier-díjas show-t, a C’est Duckie-t! Rendezőként Ursula rendezte a díjnyertes Office Party-t , Christopher Green társával együtt, rendezte Lucy McCormick hármas slágereit, eladási showját, a Triple Threat-t és legutóbb Leah Sheltont a Bitch On Heat-ben. Jelenleg egy új műsort mutat be, a családi kirándulás – 20 év mutat be, amelyet 2019. februárjában a Perth Fesztiválon mutatott be.

Minden színházi elismerései alapján valószínűleg a legismertebb száma, a Hanky Panky amikor  a piros kendőt húzza ki a hüvelyéből! Nézd meg a videót itt!

Ursula Martinez a londoni színházi alkotó - Szex Index

Ursula Martinez a londoni színházi alkotó – Szex Index

Hanky Panky

„Az egyik legeredményesebb ez a sztriptíz, amelyet valaha kidolgoztak.”
A Daily Telegraph

Hanky ​​Panky egy öt perces koreográfiai varázslatos és csípős. A cselekmény egyszerű, eltűnő zsebkendőjével varázslatos trükköt használ. Martinez teljesen öltözött belép a színpadra. Elkezdi a műsort, bemutatja a trükköt, és a piros kendő eltűnik. Ez újra megjelenik a kabátja zsebéből. A kabátot leveszi. A piros kendő ismét eltűnik, és visszatér a szoknyájából. A szoknyát is leveszi. A fellépés során Martinez továbbra is eltünteti a zsebkendőt, ami újból megjelenik ruháiban, amelyeket sorban levesz.
Végül teljesen meztelen. Ismét megcsinálja a trükköt, és a piros kendő eltűnik. A nagy fináléban Ursula egy igazán varázslatos helyről hozza le a zsebkendőt! Nézd meg hogy csinálja!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Keresés a Szex Index Oldalon

Szex Index Blog Arhívum

Szex Index Blog Kategória

Szex
Szex
Top