• A Szex Itt Kezdődik
  • Call Us:123-456-78900
Szex randi egy közösség, ahol nincs tabu

Szex randi egy közösség, ahol nincs tabu

Szex randi egy közösség, ahol nem tabu a szex

A Szex randi egy új közösségi oldal ami néhány napja indult útjára, ami kifejezetten a szex rajongóit célozza meg. Itt megmutathatod, elmondhatod, megkérdezheted, vagy épp megismerhetsz olyan embereket, férfiakat és nőket, akik hasonló beállítottságúak, akik hozzád hasonlóan szeretik a szex minden formáját.

Miért más, mint a többi hasonló közösség?

Alapvetően nem más, ha a tematikát, a célokat, vesszük figyelembe. Ami miatt mégis más, az az, hogy ingyenes. Más hasonló közösségben, egy új tag, vagy akár régi, aki egyszerű regisztráció útján válik taggá, csak korlátozottan használhatja azt. Ilyen korlátozások például, hogy nem látod, hogy ki kíváncsi rád, ki nézett meg, ami eléggé korlátozza a lehetőségeket, hisz ilyen feltételekkel nem lehet ismerkedni, ami csak akkor változik meg ha fizetsz. Máshol más korlátozások is vannak, levelek küldése, cset, adatlap megtekintés, ami megint csak az ismerkedést, a megismerést akadályozza meg.

A Szex randi más, mert ingyenes

A szexrandi oldalon, az új tagok, és a régiek is, minden opciót megkapnak korlátozások nélkül. Megnézheted mások profilját, küldhetsz levelet, csetelhetsz, vagyis semmi nem áll az ismerkedés útjában. A fentieken túl, létrehozhatsz saját csoportokat, ami tematikus és releváns lehet, amennyiben az általad felkínált téma, másokat is érdekel.
Lehet saját Szex randi oldalad, ahol megmutathatod magad, a szokásaidat, a fétiseket, a perverziódat, így ha másoknak is érdekes, akkor ezáltal bárki megismerhet téged.

Mi van még?

A szexrandi oldalon olvashatod a blogban közzétett releváns írásokat, kereshetsz hozzád közel élőket, ami segítség az ismerkedéshez. Saját képalbumokban közzétehetsz magadról képeket, beállítva a láthatóságot, és böngészheted a mások által feltett képeket is. Szervezhetsz rendezvényeket a való életben, amit közzétehetsz a közösségben, és így meghívhatsz rá másokat is. A fórumban feltehetsz kérdéseket, vagy megválaszolhatod másokét. Továbbá van piactér, ahol eladhatsz bármit, ami a jogszabályokba nem ütközik.

Ami a lényeg!

A fentiek mindegyike, minden opció, és minden alkalmazás ingyenesen hozzáférhető bárki számára. Ha a fentiek alapján úgy gondolod, hogy ez neked tetszik, akkor ne tétovázz, regisztrálj most, Ingyenesen, és élvezd a lehetőségek széles választékát.

Mivel az oldal még csak néhány napja indult el, így még csak kevesen vannak, ám a pozitív tulajdonságai miatt, hamar megtelik élettel és élvezettel. Neked csak annyi a dolgod, hogy ingyenesen csatlakozol a közösséghez, és meghívod a barátaidat is, hogy ők is csatlakozzanak hozzád ingyenesen.

 

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Keresés a Szex Index Oldalon

Szex Index Blog Arhívum

Szex Index Blog Kategória

Szex
Szex
Top