• A Szex Itt Kezdődik
  • Call Us:123-456-78900
Szex orgia a történelem előtti időkben

Szex orgia a történelem előtti időkben

Szex orgia a történelem előtti időkben

Szex és orgia a történelem előtti időkben? Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a szexuális szabadság, a kéjes és a zavaros összekapcsolódás idejét éljük. Amikor visszatekintünk a történelembe, és őseinkre, valamint a régi királyokra, királynőkre, nemesekre, katonai vezetőkre, császárokra és az őskor előtti emberekre, ugyan ezt láthatjuk . Szabad és felszabadult szokásaink gyakran nem tudnak versenyt tartani a Nero vagy a Caligula tiszta, féktelen szexualitásával.
A közhiedelemmel és feltételezéssel ellentétben az orgia mindig is népszerű volt; valójában nem volt olyan idő az emberi történelemben, amikor az emberek nem szerettek vpéna szexelni több emberrel. Tudtad, hogy a csoportos szex nagy jelentőségű volt a 16. században? Nos, az volt. Az Xochiquetzal-tól, az azték termékenységi istennőktől az ókori babiloni Ishtarig az emberek szexuálisan vágyakoztak és kanosak voltak az idő hajnalától kezdve, és minden bizonnyal orgiák zajlottak az idők folyamán.

Íme néhány pillanat a kéjes orgiák történetében.

Őskori orgiák

Őskori orgiák

a termékenységet is megünnepelték


Széles körben úgy gondolják, hogy az őskori emberek, hasonlóan a mai emberekhez, sokféleképpen élvezték a szexet, csak annak puszta örömére.
A pornográfia az emberiség egyik legkorábbi találmánya. Egy Dél-Franciaországban talált, 37 000 éves faragás vulvát (pinát) ábrázol. Egy másik példa az úgynevezett „Vénusz kultusz”. Ezek az emberek meglehetősen érzéki női szobrokat készítettek, amelyek látszólag alapvetően őskori pin-up lányok voltak.
Úgy gondolják, hogy az őskor folyamán az emberek nagyszabású, orgia muzsikus fesztiválokat tartottak, ahol a szexualitást és a termékenységet is megünnepelték, mint az ősi rómaiak, babilóniák vagy akár a mai swingerpartik. A primitív szexuális játékokat is felfedezték.
Egyiptomi orgiák
Egyiptomi orgiák

az ókori világ biztosan tudta, hogyan kell bulizni


Az ókori Egyiptom izgalmas és egyedi kultúra volt. Az ókori egyiptomiak a vallásuktól és a túlvilági megszállottságtól kezdve a művészeteikig és az esztétikáig egészen a szexuális szokásaikig mindent a saját maguknak csináltak. Az egyiptomi város Bubastis néhány vad alkalommal élt az éves Bastet (vagy Bast) fesztiválon. Herodotus a Bastet fesztiválról ír, leírva a hallhatatlan borfogyasztást és az általános vitatkozást. El lehet képzelni azt az egyiptomi tájat, amely tele van száz száz emberrel, akik isznak és botladoznak, zenét és dobot hangosan játszanak, abszolút eufóriát és dekadenciát mutatnak meztelen testek útján, ahogy a szexuális őrület folytatódik. Egy dolog biztos, az ókori világ biztosan tudta, hogyan kell bulizni .
Görögország
Görögország számára nem volt idegen a hedonista szex

Görögország számára nem volt idegen a hedonista szex


Ami a szex ősi világát illeti, Görögország számára nem volt idegen a hedonista szex. A több ezer éves görög művészet maradványai, a festményektől a fazekasig, azt mutatják, hogy a görögök egyáltalán nem szégyenkeztek a szexualitásuk miatt, nem volt bántudatuk, sőt inkább büszkék voltak rá.
Míg Görögországot gyakran megemlítik a homoszexualitás és a pedofília gyakorlata miatt, nem volt olyan fesztivál, amelyben bor- és szexuális orgiák szerepelnének az ünneplés módjaként, és hogy köszönetet mondjanak napi isteneiknek. Dionysusról, a bor és a termékenység görög istenéről azt állították, hogy az ő nevében évente megrendezésre kerülő fesztiválokat élvez, nem Ishtarhoz hasonlóan. A bort tömegesen fogyasztották, és a szex egész nap, minden nap a fesztivál folyamán zajlott.
Ezek a fesztiválok bőségesen inspirálták a művészetet, még a modern időkben is, és több ezer éve ábrázolták mind festők, mind illusztrátorok, akik élénken használják fantáziájukat az ókori görög orgia jeleneteinek megragadására. Ne tévesszen be: Ezeket a gazdag kultúrákat a nyugati társadalom alapjainak tekintették, ideértve az orgiájukat és a pazar fesztiválokat is.
Az ókori Róma
Az ókori Róma

Az ókori Róma a részeg csoportos szex éves fesztiválja lett


A földön élő kultúrák közül nagyon kevés volt, ahol ilyen orgiákat szerveztek, mint amilyen Róma . A nagyszabású show-kkal, elképesztő gazdagságukkal és ünnepi szellemükkel a rómaiak extravagáns orgiákat rendeztek. Ahogy Dionüszosz átalakult a római Bacchus-á a görög kultúra Rómává történő kibővítésével, a szexuális gyakorlatok is beépültek a kultúrába, amely a kisvárosban kezdődött.
Bacchus volt a Dionüszosz római megfelelője, kiegészítve borral, termékenységgel, ünnepi fesztiválokkal és igen, orgiákkal. Bacchus Dionüszosz volt római fáklyával, és az ő nevében rendezett fesztiválokat Bacchanalia-nak hívták. Még ma is angolul a „bacchanalia” szó jelentheti „orgia” kifejezést. Ez az részeg ünnep eredetileg egy kis fesztivál volt, amelyet meglepő módon csak nők tartottak, de ahogy Róma nőtt, a Bacchanalia is növekedett, és hamarosan a részeg csoportos szex éves fesztiválja lett.
India
India elhozta nekünk a Kama szutrát

India elhozta nekünk a Kama szutrát


A Nyugat nem volt a világ egyetlen része, ahol fantasztikus szexuális rituálék és orgiák fordultak elő. India az ősi gyökereihez viszonyítva szexuálisan nagyon konzervatív ország. Elképzelhető az a nemzet, amely elhozta nekünk a Kama szutrát, mint a szexuális bátorság kényeztető bástyáját?
Az indiai Khajuraho városban, Madhya Pradesh államban található az erotikus indiai templomművészet egyik legérzékenyebb kiállítása, amely különféle típusú szex jeleneteket ábrázol, amelyek közül sokan csoportos szexuálisak. A falak mindenféle embereket ábrázolnak, és rengeteg orgia vezet a templomba, mivel az összegabalyodott emberek kötegeiben mindenféle rossz dolgok láthatók. Ez a nemi templom meglepően jó állapotban van és megőrzi az ablakot az ősidők világába Indiában, ahol az orgiák nem voltak kevésbé bőségesek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Keresés a Szex Index Oldalon

Szex Index Blog Arhívum

Szex Index Blog Kategória

Szex
Szex
Top