• A Szex Itt Kezdődik
  • Call Us:123-456-78900
Miért szeretünk maszturbálni?

Miért szeretünk maszturbálni?

Miért szeretünk maszturbálni?

Mert maszturbálni jó, és élvezetes. Akinek nem, az így járt. Nálam 12 éves koromban kezdődött az a folyamat, mert ez volt az a fordulópont, amikor saját szobám lett. Nem is vesztegettem az időt, rejszoltam reggel, délben és este. Akkoriban még nem volt csajom, és így nem is kérte számon rajtam senki, hogy hova tettem az anyagot.

Amikor nagyobb lettem, és már volt bartánőm is, akkor sem álltam le, mert a maszti ugyan olyan jó volt, mint előtte. Volt maszti szex helyett, előtte, és utána is. Miért? Mert jó. Vannak, akik azt mondják, hogy ez már kóros, meg beteges és mindenféle jelzőket használnak, hogy ez miért rossz.

A játékszerek

Maszturbálni lehet szinte mindennel, ami elég jó élményt nyújt. A pasiknak valójában csak egyféle adatik meg, ami a szilikon „műpina”, ám a lányok számára szinte végtelen a lehetőségek tárháza. Az egyszerű rúdvibrátoroktól kezdve, a többfunkciós baszógépig szinte minden megtalálható a kellékek tárházában. Ennek ellenére van sok nő, aki a legtermészetesebb eszközt használja, a saját kezét.
vannak olyan játékok, ami a közös használatot helyezi előtérbe, ám ehhez kell az együttműködés, ami a párok között szükségeltetik, hogy a játék valóban azt az örömet okozza, amit mindketten várnak tőle.

A pasiknak valójában csak egyféle adatik meg, ami a szilikonos "műpina"

A pasiknak valójában csak egyféle adatik meg, ami a szilikonos „műpina”

Együtt élvezetesebb

A szóló maszti jó, bár ha egy pár együtt csinálja, akkor az még jobb. Ez egy valóban közös játék, mert inger, és reakció együtt pörgeti fel az élvezetet. Imádom nézni, ahogy egy nő simogatja magát, és egyben fel is izgat, mitől a farkam még inkább megkeményedik, amit a nő pozitívan értékel, mert tudja, hogy hogy ezt a reakciót ó maga váltja ki, és ez az, ami őt még jobban felpörgeti. Szóval ez egy igazi élmény, bár sokan nem mernek idáig eljutni.

A lebukás veszélye

Ez is egy módja a masztinak. Amikor a párom a lakásban van, és tudom, hogy bármikor rám nyithat, amikor épp verem a farkam, az nagyon izgalmas tud lenni. Ott van a közelben, és nem is sejti hogy mi történik, ám ha benyit hozzám, és meglátja, akkor általában két dolog történik. Az egyik, hogy odajön hozzám, és ő fejezi be a játékomat, a másik lehetőség pedig, hogy ő is hozzálát, hogy megsimogassa magát. Bármelyik változat élvezetes.

Élmények megosztása

Létrehoztam egy csoportot, az egyik közösségi oldalamon, ahol a masztival kapcsolatos élmények megosztása a cél. Lehetőséged adunk hogy megmutasd, bemutasd, elmond, hogy neked miért jó, hogyan jó, mitől élvezetes, és milyen saját élményeid, kalandjaid vannak, amiben a maszti volt a fő motívum.

Elsősorban nőket várunk a csoportba, mert tanulni akarunk. Megtudni, hogy nekik mi, hogy a legjobb, és mi az amit igazán élveznek. Nem utolsósorban azért is, mert a nők szépek, illatosak és kívánatosak. Szeretnénk minél több titkot megtudni, hogy a nőknél mi ad motivációt ahhoz, hogy kényeztessék magukat, és persze megtudni olyan dolgokat is, ami által mi férfiak is hozzájárulhatunk ezekhez az élvezetes pillanatokhoz.

 

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Keresés a Szex Index Oldalon

Szex Index Blog Arhívum

Szex Index Blog Kategória

Szex
Szex
Top