• A Szex Itt Kezdődik
  • Call Us:123-456-78900
Mi is az a CFNM?

Mi is az a CFNM?

Mi is az a CFNM?

Magyarországon a CFNEM kifejezés valóban ismeretlen fogalom, de most úgy látszik, hogy az emberek kezdik felismerni a benne rejlő lehetőséget.

A CFNM egy rövidítés, a jelentése Clothed Female Naked Male, vagyis Ruhás Nők Meztelen Férfiak. Szexuális játék, aktus, több szereplős privát és bulis szexuális élmény. A nők minden esetben ruhában használják a mezítelen férfiakat. A Használják kifejezés nem erőltetett, ezt szó szerint kell érteni, hisz ez esetben nem párkapcsolat és az azt kifejező szex a főszereplő, hanem a nők titkos vágyainak a kielégítése a cél.
A nők általában csak nézik a meztelen férfiakat, aminek általában része, hogy a férfi a saját kezével kielégíti magát. Esetenként ebbe a nők is besegítenek, kézzel vagy akár szájjal is. A dolog lényege abban nyilvánul meg, hogy a nők vágyainak kielégítésére koncentrálnak, ilyenkor a férfi akarata semmis, nem tehet mást, csak amit a nő kér, parancsol, de azt viszont meg kell tennie.
Esetenként az úrnő és szolga szerepet veszik magukra, ilyenkor a férfi teljes mértékben kiszolgálja a nőt, annak minden kívánságával együtt. Lehetnek olyan kérések, hogy főzz ebédet, vagy takaríts ki, vagy valami ennél is izgalmasabb, de ha bevállalod, akkor meg is kell tenned. A szerepek minden esetben az alárendeltségre a szolgaságra utalnak, olykor lehet megalázó.
Ez a fajta szórakozás a fiatalabb korosztályra jellemző, de a középkorú nők is igénylik az e fajta szórakozást, sőt időnként az idősebbek is élnek e lehetőséggel. Ennek oka lehet maga a vágy, hogy végignézzék ahogy a férfi maszturbál és ejakulál, de a háttérben lehetnek más családi okok, betegség, vagy csak mert már nem fiatal, mást nem tudna megkapni, vagy megtenni.

Kell ez nekünk?


A nőkben a vágy, hogy végignézzék a férfi maszturbálását, talán nagyon ősi eredetű lehet. Más országokban nagy hagyománya van, e tevékenység köré klubok, és egyéb rendezvények kapcsolhatók, de nagyon sok magán kezdeményezés is létezik, ahol baráti körben, játsszák ezt a játékot.
Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Keresés a Szex Index Oldalon

Szex Index Blog Arhívum

Szex Index Blog Kategória

Szex
Szex
Top