• A Szex Itt Kezdődik
  • Call Us:123-456-78900
Lányok árulják a meztelen képeket a neten

Lányok árulják a meztelen képeket a neten

Lányok árulják a meztelen képeket a neten

Lányok (is) árulják a meztelen képeket, és a masztizós videókat a neten, olyan közösségi oldalakon, ami ezt lehetővé teszi. Jó biznisz, lehet vele keresni, de sokat kell érte „dolgozni”. Ez a téma lehet hogy nem ide tartozik, ám mint érdekesség, és mint lehetőség jó ha beszéljünk róla.

A kép vagy a videó elkészítése viszonylag egyszerű, csak leteszed a mobilt valahova, és máris tolhatod. Kész a videó, ám a képeket ennél sokkal könnyebb megcsinálni. Ha megvan, akkor már csak meg kell találni azokat, akik ezért pénzt is adnak. Ez már a nehezebb feladat. A közöség oldalak, mint a twitter is, csak pörgetős, leginkább a képek és a videók dominálnak, ám a betűket már kevesebben ismerik.

Miért jó ez az üzlet?

Egyszerű. Mert egyszerű. Reggel felkelsz, csinálsz néhány képet, aztán kiposztolod valahova, – persze olyan helyen, ahol jó sok pasi van, – és ha valaki látni akarja, akkor az fizessen. Manapság egyre több fiatal nő vág bele ebbe az üzletbe, ám láthatóan sokuk még nincs is 18 éves, vagyis, jogilag illegális a tevékenység.  Ha elmúltál 18, akkor viszont szabad a pálya.

Van ennek még egy negatív oldala is. Beszéljünk róla? Peresze, hisz nem árt ha tudod, mi zajlik a háttérben. Vannak olyan „lányok” is, akik valójába nem is lányok. Na mégis akkor mi lehet? Rájöttek arra, hogy ez jó biznic, és lecsaptak rá, hisz egyszerű. Letöltesz a netről egy csomó képet, ami pucér lányokat ábrázol, és eladod. Tök jó nem? Az ilyen turpisságra könnyű rájönni, ám sokan nem tudják a módját, a többi meg annyira naiv, hogy…

A másik problémás terület ennek az üzletágnak, hogy a lányok nem minden esetben önszántukból csinálják, sokszor a háttérben rejtőzködik, egy pasi, (vagy több) aki ráveszi a lányokat erre, (esetenként kényszerítik) ám a pénzt persze zsebre vágják.

Sok pénz van benne

Ebben az üzletágban valóban nagyon sok pénz van, így érthető hogy sokan próbálkoznak azzal hogy kivegyék belőle a részüket. Ilyenek azok a modellek, akik profi szinten űzik az ipart. Ennek része, hogy nem mobilos képekkel házalnak, hanem valódi profi minőségben adják el magukat, ami fényévekre van az amatőr képosztogatástól. Biztos sokan szeretnének profik lenni, ám ez nem egyszerű, sok akadályt kell leküzdeni ehhez. Erről itt olvashatsz többet.

A minőség és a terjedelem adja meg az igazi lökést ennek a tevékenységnek. Egy közeli kép, egy kivillantott ciciről még nem elég, hisz a neten ilyet több milliárdot fogsz találni. Egy kis punci simogatás, maszti? Ebből is milliónyi van a neten, miért gondolod, hogy pont a te képedet vagy videódat fogja bárki megvenni? Tele van a net profi lányok profi képeivel, és megannyi videóval, amihez nagyon könnyű hozzáférni. Amit a twitteres lányok pénzért kínálnak, – nagyjából 10$ egy kép vagy videó, – ennyi pénzért már profi oldalakra is lehet regisztrálni, amiért egy havi előfizetést kaphat bárki, és ezzel hozzáférést, megannyi profi tartalomhoz. Ha érted a nagyságrendi különbséget, akkor érteni fogod azt is, amiről eddig írtam.

Kamu az egész világ

Ezzel az egésszel az a legnagyobb gond, hogy a 99% kamu. Valakik rájöttek arra, hogy a tini csajok képeit jól el lehet adni, és ebből üzletet lehet csinálni. Csak hogy van egy kis probléma ezzel a gondolatmenettel. Nem nagy, csak az picike, miszerint ez bűncselekmény, amiért sokat lehet kapni. De…

Biztosan vannak olyan lányok, akik ezt a módját választották a megélhetésnek, nincs is ezzel semmi baj, hisz a jelenlegi gazdasági helyzet kényszerítő hatása mindenkit elér. Ám a többiek, akik lehúzzák a gyanútlan embereket, akik becsapnak másokat, akik más képeivel jutnak hozzá meg nem érdemelt bevételhez, és ezt a hazugságot újabb hazugságok mögé rejtik…
Miattuk lesz egyre nehezebb azoknak a dolga, akik valóban megélhetés gondokkal küzdenek. És én most hozzájuk szólok. Van megoldás, ha igazán érdekel, és valóban ezt az életmódot választod, akkor segítünk neked.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Keresés a Szex Index Oldalon

Szex Index Blog Arhívum

Szex Index Blog Kategória

Szex
Szex
Top