• A Szex Itt Kezdődik
  • Call Us:123-456-78900

Ingyenes Szex Apróhirdetés

Szex Apróhirdetés ingyen? Igen, ez a valóság hisz a pandémia cirkusz jelentős károkat okozott a szociális a társadalmi, és a kapcsolatok területén. Mára lényegében minden ember fél attól hogy ha másokkal találkozik, akkor abból valamilyen hátránya származik, esetleg, a betegségtól fél. Ez hosszú távon nem fenntartható állapot, ezért mi segítünk a párkeresésben.

A Ingyenes Szex Apróhirdetés talán ugyan olyan mint a többi oldal, ám van egy nagy különbség. Egy hagyományos apróhirdetés szinte azokhoz jut el, akik ezeket a hirdetéseket böngészik. Amit mi hozzáadunk, az a blog szekció. Ez talán nem mond sokat, vagy legalábbis nem ebben a kontextusban. A blog, egy olyan írás, egy cikk, ami egy állandó jelenléttel bír a neten, a google, a bing és egyéb keresők ezeket az írásokat nyilvántartják, és a keresések során a relevanciának megfelelően rangsorolva, megjelenítik a keresések során.

Amikor nálunk feladsz egy hirdetést, akkor ezzel párhuzamosan lehetőséged van, egy blogbejegyzés közzétételére is, ami kapcsolatban van a hirdetéseddel, és a hirdetéses is a bejegyzéssel. Ez a keresők számára egy olyan kapocs, ami erősebbé teszi ezt a párost, és így ezáltal a feladott hirdetésed, és ezzel együtt a blogban közzétett írásod, nagy eséllyel megjelenik a keresések során. Ennyi.

Lehet hogy sokak számára ez nem egészen érthető, ám ez mégis működőképes. Lássunk erre egy példát.

Egy jó hirdetésben, ami megjelenik a hirdetési oldalon, van legalább 300 szó, és néhány kép. Például Nőt keresel, ilyen vagy olyan feltételekkel, paraméterekkel, stb. Ez megjelenik a hirdetések között. ahhoz hogy a keresőkben is megjelenjen és jó helyen legyen, egy sor olyan paramétert kell figyelembe venni, ami a hirdetésben nem elérhető, vagy csak korlátozottan.
Itt jön képbe a blogbejegyzés. Egy ilyen írás más beállításokkal, más paraméterekkel működik, és lényegesen több olyan pontja van, mint egy hirdetésnek. A hirdetésed, a „Nőt keresel” ebben a bejegyzésben bővebben is leírható, kifejtve a lényeges és a fontos részleteket. Amikor kélsz van a blogbejegyzés, akkor ahhoz adunk kulcsszavakat, meta-leírásokat, képeket, leírásokkal, és még sor olyan dolgot, amire a guglinak szüksége van ahhoz, hogy rangsorolni tudja. Ez az írás, bekerül a gugli indexébe, és ettől kezdve, a kulcsszavak alapján, a releváns keresésekre fel fogja dobni, mint találat. Ezért más a SzexIndex, mint más hirdetési portál.

Ez a blogbejegyzés nem tartalmaz semmilyen személyes adatot, simán technikai jellegű a kapcsolat a hirdetéssel. Ha a hirdetésed már nem aktuális, mert megtaláltad, amit, akit keresel, a blogban az adott bejegyzés bent marad, mint olvasmány a blogban, ám a gugli kapcsolat miatt, továbbra is hozza a látogatókat az oldalra. Ez akkor is érvényes, ha most adsz fel hirdetést, mert az előzőleg közzétett hasonló hirdetések, és a blogban megjelent posztok, egyből erősíteni fogják az új hirdetést.

Tegyél egy próbát ingyenesen, hogy megtapasztald az előnyöket.

Szex
Szex
Top