• A Szex Itt Kezdődik
  • Call Us:123-456-78900
Havi 1.5 millió forint megváltoztatná az életed

Havi 1.5 millió forint megváltoztatná az életed

Havi 1.5 millió forint megváltoztatná az életed

Gondoltál már arra, hogy mi változna meg az életedben ha havonta 5000$ lenne a bevételed? Az a Havi 1.5 millió forint megváltoztatná az életed? Biztosan.

Megváltoztatná az életed! Ezzel nem vagy egyedül, hisz egy felmérés szerint, a nők fele már gondolt erre. Ám nem mindenkinek van lehetősége ezt megvalósítani, részben a körülményeik miatt, részben a annak az ismeretnek a hiánya, ami hozzásegíthet ehhez. A Szex Modell Com oldal, pont ezt a lehetőséget kínálja fel mindenkinek, aki komolyan is gondolja. Ez a koncepció egy kicsit túlmutat azon, amit már ismerhetsz, amit másoktól hallottál. Itt nem arról van szó, hogy megveszik a képeidet, és azok forgalmazásából milliókat csinálnak, mindezt úgy hogy neked beleszólásod sincs. Nem. Itt az a koncepció, hogy ha Te szeretnél ebben az iparágban dolgozni, és ebből nagyon sok pénzt keresni, akkor ők segítenek neked ebben, hogy felépíthesd a saját üzleti vállalkozásod, a saját képeidre alapozva. Régebben írtunk már erről röviden, de mára láthatóan kezd kibontakozni a dolog.
Felkerestük a Szex Modell Com stábját, és feltettük nekik azokat a kérdéseket, ami szerintünk a lányokat érdekelheti, és ami számunkra is kérdéses volt ebben a vállalkozásban. Megkeresésünkre Gábor volt az, aki a válaszokat megadta. 
SzexIndex: Az első kérdésem ami elég triviálisnak tűnhet, ám biztosan másokban is felmerül, hogy mi volt az a momentum, ami miatt, egy ilyen telítettnek látszó területre léptetek be, ezzel a koncepcióval?
Gábor: A kérdésre válaszolni elég egyszerű. Ma Magyarországon, ezen a területen, szinte nincs semmi érdemleges tevékenység. Azok a nők, lányok, asszonyok, akik szeretnének előnyt kovácsolni az adottságaikból, gyakorlatilag, csak egyedi módon tudnak érvényesülni, amihez legtöbbször kevés a tudásuk, vagy egy rendszerint külföldi cég emberei akadnak rájuk, akik bizonyos ellenszolgáltatás fejében, hozzásegítik őket, hogy elérjék a célt, ám ez nem minden esetben az, aminek látszik. Az általános eljárás az, hogy megcsinálják, a szóban forgó fotózást, vagy filmezést, és ennek fejében adnak egy összeget, ami elég változó, általában 100€ – 500€.
SzI: Ez az összeg elég jónak tűnik, hisz egy átlagos keresetnek megfelelő összeg, ami néhány órányi munkáért kap az illető.
G: Valóban jónak tűnhet, ám nem az, és nem is etikus. Az ilyen esetekben rendszerint aláíratnak egy szerződés-féleséget, amiben szó van mindenféle lehetőségről ígéretekről, ám benne van az is hogy az alany, a továbbiakban lemond mindenféle tulajdoni igényéről és azokat átruházza azok számára, akik a szerződés mögött állnak, ezért az így eladott „képek” gyakorlatilag a gyártő tulajdonába kerülnek, amivel sok milliónyi dollárt, eurót keresnek, ám aki a képeken szerepel, az ebben a formában gyakorlatilag hozzá sem tud szólni az ügymenethez.
SzI: Igen, ez így elég csúnya, ahogy említetted, etikátlan dolog, visszaélni a jóhiszeműséggel. De ez csak az egyik oldala a dolognak, mi van még ami mellette szól, ami miatt mégis megéri ez bárkinek is?
G: A fentiekkel ellentétben, a mi projektünk lényege abban van, hogy a képek és videók, gyakorlatilag a partnerünk tulajdonában marad, arra mi igényt nem tartunk. Igen, partnernek neveztem azokat a nőket, akikkel mi kapcsolatban állunk, hisz mint említettem,  ez nem egy egyszeri akció, hanem egy hosszú távú együttműködés. Itt részben a weboldal felépítése, és karbantartása a mi feladatunk, másfelől a partnereink hozzásegítése, hogy hosszú távon, jól prosperáló üzleti hátteret hozzunk létre, és tartsunk fenn, ami mindkét fél számára kívánatos.
SzI: Említetted a a weboldal felépítését, és karbantartását, ha jól tudom, ez nem olcsó manapság, így mégis kinek lesz arra lehetősége hogy belevágjon?
G: Ez valóban így van, egy jó weboldal megtervezése, felépítése, átlagosan 700-2000€ között mozog, de vannak jelentős eltérések az alsó és a felső árak vonatkozásában. Például, vannak olyan szakértők, akik már 20.000 forintért is építenek weboldalt, ám az ilyeneket fenntartásokkal kell kezelni. Aztán van még a karbantartás, ami lényegében csak minimális figyelmet érdemel, ami annyit jelent hogy a biztonsági kockázatok, és a hibátlan működés érdekében, napra készen kell tartani. Leginkább ide sorolható az a feladat is, hogy amikor a partnerünknek elkészül egy újabb tartalom, amit az oldalon kell megjelentetni, azokat szakszerűen illesszük a már meglévőkhöz, így bővítve a portfóliót.
SzI: Ez az összeg elég soknak tűnik, hogyan tudnak majd ennyi pénzt kifizetni, azok, akiknek egyébként sincs?
G: Gondoltunk rájuk is, van egy koncepció, ami tulajdonképpen, meghitelezi ezt a költséget, és amikor az oldal már olyan stádiumban van, hogy kitermelte a befektetett összeget, akkor újra tárgyaljuk a fizetései opciókat.
SzI: Ez jónak tűnik, ilyen lehet hogy nincs is ebben a szakmában, de még talán máshol sem.
G: Igen, ez így van.
SzI: Mi szokott lenni a partnereitek, legnagyobb illetve a legtipikusabb gondja az indulásnál?
G: A legtipikusabb, hogy nincs megfelelő minőségű és mennyiségű képi anyag. Ami egy átlagos nő repertoárjába belefér, az a szelfi stílusú amatőr kép, ami egy portfólió felépítéséhez nem felel meg. Ez okozza a legtöbb gondot, hisz egy fotósorozat elkészítése, 100-200 ezer forint, amit nem sokan tudnak kifizetni, főleg nem azok, akik azért vágnak bele mert anyagi gondjaik vannak. Ennek a kezelésére kidolgoztunk egy megoldást, miszerint a kezdők számára biztosítjuk az induláshoz szükséges mennyiségű és minőségű kép elkészítését.
SzI: Egy kezdőnél vannak-e félelmek, vannak-e olyan dolgok, amik visszatartják, és amit adott esetben lehet kezelni?
G: A legáltalánosabb ilyen félelem az, hogy félnek attól hogy a család, a rokonok, a barátok, meglátják őket, és akkor mi lesz? Nos igen, egy ilyen helyzet nem kellemes, ezt minden esetben a kezdés előtt, le kell tisztázni, hisz ha már „dübörög az üzlet” akkor nincs visszaút, mert ami felkerül a netre, azt nem lehet nyomtalanul eltüntetni. Minden esetben szokott lenni a háttérben valaki, aki megsértődik, aki megharagszik, ezt nem lehet kivédeni, ám az, hogy egy ilyen ember reakciója miatt ne tenném meg azt amit én akarok, az számomra nem reális. Ez egy ilyen szakma, mindig lesz olyan, akinek nem tetszik, de legtipikusabb eset, hogy ha egy nő ilyen formában lesz népszerű, akkor sokkal több lesz a „barátja” mint valaha, és a rajongóinak a száma, az egekbe szökik, milliók imádata lengi körül, ám ezzel együtt mindig lesznek olyanok is akik „fikázzák”, de hát ez a mindennapokban is így van.
SzI: Mára ennyi szerettem volna megtudni. Szeretnétek üzenni valamit az olvasóinknak? 
G: Igen, de csak röviden, ami lehet hogy közhelynek tűnhet, ám a mi nézőpontunkból ez egy nagy bölcsesség.
Ha akarod tedd meg, Ha nem, akkor ne! Ha mások döntenek helyetted, ha más véleményére alapozod a jövődet, akkor az Ő éltét fogod élni, és nem a sajátodat.
SzI: Köszönöm, hamarosan újra talákozunk. 

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Keresés a Szex Index Oldalon

Szex Index Blog Arhívum

Szex Index Blog Kategória

Szex
Szex
Top