• A Szex Itt Kezdődik
  • Call Us:123-456-78900
Dávid és a négy pajzán nő esete

Dávid és a négy pajzán nő esete

Dávid és a négy pajzán nő esete

Négy pajzán nő. Melyik férfi kívánna ennél többet? A most megjelent könyvében, Thomas Brown elmeséli, hogy mi történt azon a hétvégén, ami történetet megírására megihlette.

Mi volt az oka, hogy egy ilyen könyvet megírj?

Lényegében nem saját döntés volt, mondhatni felkértek rá hogy írjam meg. Ennek az oka elég egyszerű. Erre a hétvégére én is kaptam meghívást, de a munkám miatt nem tudtam elmenni, ám azok, akik ott voltak, részletesen beszámoltak arról, hogy miből maradtam ki. A történetben szereplő hölgyek, – persze álnéven, – mindannyian is ismerőseim, de csak baráti alapon. később volt még ilyen összejövetel, ám azok már konszolidált mederben folytak, ahol már én is jelen voltam, és a csajok lelkes beszámolót tartottak arról, hogy mennyire jó volt, és milyen kár hogy énkimaradtam.

Mivel tudták rólam hogy író (is) vagyok, felmerült, hogy írjam le a történteket. Eleinte szabadkoztam, hiszen én nem voltam benne az események sodrában, ám ők annyira részletesen beszámoltak minden részletről, hogy a végén megadtam magam, és leírtam.

Miért lett ebből könyv egyáltalán? Miért nem csak egy blog?

A válasz egyszerű. Egy bloghoz elég sok, egy könyvhöz meg kevés, de aztán a történetben jelenlévő lányok rábeszéltek erre is, mert számukra ez meghatározó esemény volt, és azt szerették volna, hogy maradandó legyen, amit egy könyv elég jól megtestesít. Amikor elkészült, persze ők szinte azonnal megkapták, és az elmondásuk alapján, visszaolvasva pont olyan izgalmas élmény, mint ami a valóságban is volt.

Tervezitek idén nyáron is megismételni?

Nem, nincs tervben, ám azt tudni kell, hogy a tavalyi sem tervezett volt, egyszerűen így sikerült. Ha lesz is, akkor csak szexmentes, nem azért mert nem szeretjük a pajzán dolgokat, hanem azért mert ezt igy nem lehet eltervezni. Ha lesz is valami, akkor az spontán, és szigorúan közmegegyezés alapján.

Úgy tűnik, hogy ez egy baráti társaság. Nem zavaró, hogy ebbe szex is keveredik?

Nem. Lehet hogy másoknál ez problémát jelent, köztünk ez sosem volt az. Ahogy említetted, ez egy baráti társaság, és mint ilyen szinte mindent tudunk egymásról. Ami ezen a bizonyos hétvégi bulin előkerült, ezek olyanok, amik eddig nem voltak nyilvános beszédtéma, ám azóta egyre többször felbukkan. Alapvetően a szex jó dolog, ha önzetlen és arról szól, hogy a másiknak örömet okozzuk. Ám ha ebbe, a birtoklási vágy is belekerül, az már jelentősen rontja az élmény élvezetét, sőt, ez sokkal veszélyesebb egy emberi kapcsolatra, mint az önzetlen szeretet. Sokan sokféle módon értelmezik ezt, ami miatt lehet hogy sokan követ vetnének az ilyen eseményekre, ám a legtöbb ember úgy tudja értékelni, ami a valóság.

Végezetül, ha valaki elolvasná a könyvet, akkor azt hol találja meg?

Ez egyik ilyen hely, az e-Könyvesbolt, ahol megvásárolható, a másik pedig egy tematikus oldal, a Szex Blog, aminek van egy könyvesboltja, ahol szintén kapható.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Keresés a Szex Index Oldalon

Szex Index Blog Arhívum

Szex Index Blog Kategória

Szex
Szex
Top