For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Szexpiaci körséta kínálat és kereslet

Szexpiaci körséta kínálat és kereslet

Szexpiaci körséta kínálat és kereslet

A szexpiaci tevékenység egy meglehetősen közkedvelt dolog. A nevében a piac, nem teljesen fedi a valóságot, hisz a piac az árú kínálata és a vásárlás közötti kapcsolatot jelöli, de ez mintha nem is létezne. Aki ilyen árút kínál, és aki megveszi, az a törvény értelmében “bűnöző”, éppen ezért másképp nevezik az ilyen tranzakciókat. De most lássuk egy kicsit más nézőpontból.

A szex maga, egy népszerű dolog, űzik kicsik és nagyik, bár nem mindekinek jut a kívánt mennyiség. Miért? Mert nem jó a hozzáállás. Régen ez is másképp volt, amikor a fiatalok összejöttek, mindenki flörtölt mindenkivel, és ha összejött valami, akkor sokszor helyben megtörtént a dolog. Ha nem jött össze, akkor sem volt tragédia, legközelebb majd összejön.

Akkoriban a fiúk és a lányok, nem ennyire direktben nyomták a dolgot, persze akadt ilyen is, de a legtöbben még használták az “udvarlás” metódusát. Ez jó volt, sokan szerették, kellemes hangulatban lehetett flörtölni, és ha valakit kikosaraztak, az sem volt tragédia. Azokban az időkben még volt szociális összetartás, ami egymáshoz vonzotta a nemeket, és ugyan ez össze is tartotta őket. Sajnos ma már feledésbe merült ez a fajta viselkedés.

Az udvarlás, nem egy tankönyvi vagy iskolai téma, ezt valójában nem tanítják sehol. A szakirodalom is csak érintőleges válaszokat ad a felmerülő kérdésekre, de még a wikipédia sem ad ehhet tanácsot.

Mi van helyette most?

Az internet, és az internet adta lehetőség, hogy titokban maradjon a kiléted. Ma már nem kell buliba járni hogy összejöhess a csajokkal, hisz az internet, azon belül is a fészbúk adja a lehetőséget, hogy bárkit megszólíts. Nem kell bevezető köröket futni, nem kell udvarolni, csak közlöd az “alannyal” hogy dugni akarsz. Ha neki nem tetszik, és ennek hangot is ad, sebaj, letiltod, és mintha mise történt volna, jöhet a következő.

Időd van, nő van elég, nincs ok az aggodalomra. Gondolod te. Ha már minden “jó” nőt bepróbáltál, és mind lepattintott, akkor jöhet a “kevésbé jó”, már ami az ízlésedet illeti. Ilyenkor veszi kezdetét a valódi vegzálás, amikor már minden mindegy, csak legyen valaki. Ilyenkor már jó a fiatal, vagy az idősebb korosztály, ám ha ezt is kilőtted már, akkor jöhetnek a nagyik is. Neked úgy is mindegy.

Gondoltál már arra hogy a dolgok mögé nézz?

Nem, ugye? Akkor figyelj. Szerinted mennyi ilyen pasi lehet, aki mindenkit meg akar dugni? A nőket kétszer is. Szerintem valamilyen szinten minden pasi ilyen. De mégis? 1000? 10000? Több?

Képzeld el, hogy ezek a pasik, napi szinten zaklatják a nőket, elküldik a fasza képet nekik, hogy fitoktassák, hogy mennyire potensek, és  hogy bizony dugni is akarnak. A másik oldal, a nők,  napi szinten próbálják meg levakarni magukról a sok faszhuszárt, de mindig jön újabb és újabb, ami szinte már szélmalomharcnak számít.

A pasik nagyon félre vannak kalibrálva. Azt gondolják, hogy a nők, egy fasz képére egyből begerjednek, és két kézzel kapnak a pasi után hogy dugja meg már végre. Néhány kivételtől eltekintve, nincs ilyen nő, aki erre pozitívan reagálna.

Minél többet próbálkozol, annál inkább el leszel utasítva! Az a baj a pasikkal, hogy azt gondolják, hogy tudják, mi kell egy nőnek, de sajnos tévednek, nem is kicsit. Meg vannak győződve arról, hogy értenek a nőkhöz, de ez is csak egy tévképzet. Valójában a pasik nagy részenek fingja sincs arról, hogy valójában mire vágyik egy nő.

Ismerek olyan csajokat, akik ebből sportot űznek, hülyítik a pasikat, egészen addig a pontig, amikor azok rájönnek erre, és sértődötten lelépnek.

Hogyan viszonyulnak ehhez a nők?

A csajok zöme gyűlöli ezt. Ez egy soha véget nem érő történet, amit nem lehet kezelni, és nem is tudnak tenni ellene semmit. Ezért a nők egyre jobban, eltávolodnak a pasiktól. Nem hiszed? hzz körül a társkereső oldalakon. A nők 70%-a eleve nem akar pasival még csak üzenetet váltani sem, a legtöbben már csak a nők társaságát keresik, maximum pár vonatkozásában hajlandók pasival bármit kezdeni. Nem érted? Elmagyarázom. A csajok egyre nagyobb arányban fordulnak más csajok felé kapcsolat, vagy akár szex vonatkozásában. Egy nőben benne van mindaz, amit egy nő vágyik egy kapcsolatban. Megértés, romantika, empátia, kedvesség, stb. Ha egy nő társat keres, vagy csak szexre vágyik, azt egy másik nőtől is megkaphatja, az sem baj, ha annak a nőnek már van pasija. Egy kapcsolatban élő pasi, aki még nem lett lapátra téve, az bizonyos fokig már le van tesztelve, vagyis ha egy nő jól el van vele, akkor az egy másik nőnek is megfelel.

A másik oldal

Mivel a pasik egyre nehezebben találnak maguknak nőt, így kénytelenek beérni, az azonos neműekkel. Ja ja, ha nincs pina, bekapják ők a faszt is. Aztán büszkén vonulnak a felvonuláson, hogy “nézzétek emberek milyen jó pasim van”. Mindezt úgy adják elő, hogy úgy tűnjön, hogy ez saját döntés, – és itt jön a magyarázat, – mert a nők már nem olyanok mint régen voltak. Jó mi?

Tendencia

Ennek a folyamatnak soha nem lesz vége, pedig lehetne. Hogyan? Kizárólag akkor ha a pasik ránéznének erre a viselkedésre, és változtatnának a hozzáállásukon. Nincs más lehetőség. Ha nem változtatják meg ezt a helyzetet, akkor hosszú távon súlyos következményei lehetnek, még akár az emberiség kipusztulása sem kizárt. És mindez miért? A férfi gondolkodásban bekövetkezett defektus miatt. A legrosszabb, hogy aki mégis észreveszi, hogy mi történik, számos indokot tud felhozni arra nézve, hogy ez a nők miatt alakult így.

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Keresés a Szex Index Oldalon

Szex Index Blog Arhívum

Szex Index Blog Kategória

Top