For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Szexmunka az szex és munka egyszerre

Szexmunka az szex és munka egyszerre

Szexmunka az szex és munka egyszerre

A szexmunka, mint kifejezés, még mindig azt sugallja az embereknek, hogy valaki pénzért szexel, vagyis a prostikra, és kurvákra asszociál. Ma már ez nem teljesen így van. Az internet ezt is megváltoztatta, persze még ma is vannak olyan prostik, akik az interneten hirdetik magukat, ám az üzlet már a hagyományos módon zajlik.

Az internet ezt a területet is megváltoztatta, hisz ma már egyre többen vállalkoznak arra, hogy szexuális szolgáltatás nyújtson, ám hála a netnek, ez már virtuálisan is működik. Aki eldönti hogy belevág, azok számára lényegében szabad a pálya, hisz rengeteg olyan weboldal van már, ahol virtuálisan szexuális szolgáltatást nyújthatsz. A munka végtelenül egyszerű, megmutatod magad ruha nélkül, és máris dől a lé. Persze egy kicsit meg is lehet fűszerezni, ha többet mutatsz, ha mást mutatsz, és még azt is megmutatod milyen vagy amikor elélvezel, akkor a bevételed felső határa a csillagos ég. A nők, akik ezt választják, nagyjából havonta egymilliót is megkeresnek.

Mindezt úgy, hogy otthonról tudod csinálni, nem kell elmenned sehova, nincs főnököd, nincs kényszer. A munka mennyisége és tartalma csak rajtad múlik, annyit dolgozol, amennyit akarsz, és az időbeosztás is a te saját feladatod. Az egyetlen dolog, amivel meg kell küzdened, az a nyilvánosság, hisz ha a neten megjelensz, akkor már képtelenség onnan a kikerült tartalmakat törölni. Ha ezt bevállalod, akkor biztos a siker.

Ha jártál már olyan weboldalakon, ahol a nők ilyen formában megmutatják magukat, esetleg ha érdeklődsz a munka iránt, akkor láthattál olyan modelleket a kamera mögött, akiknek saját weboldaluk is van. Ez azt jelenti hogy akik a képernyőn látsz, az nem egy amatőr, akik épp csak a megélhetésért dolgozik, hanem valóban profi, aki teljes mértékben ebből él, és aki ezen a szinten van, az bizony nem keveset keres. Erről nincs igazából nyilvános adat, hisz ezek a nők nem kürtölik világgá hogy mennyit keresnek, ám azt tudjuk, hogy a weboldalon a képi tartalmakhoz átlagosan 20$-ért lehet hozzáférni. Ahogy a férfiakat ismerjük, 20$ nem fogja megállítani, hogy megcsodálja azt a nőt, aki felkeltette az érdeklődést.

Ilyen Magyarországon nincs, legalábbis eddig nem volt, hisz egy nő, aki képes sok férfit magához vonzani, azt nem hagyják magára, biztosan van mögötte néhány olyan ember, aki ebből profitálni akar. Egy ilyen nőt ismerek, aki ebben a kategóriában valóban sikeres, bár Ő nem látható a live kamerás műsorban. Ő Bianca Beauchamp, aki a párjával együtt csinálja ezt a fajta tevékenységet immár 23 éve, és a mai napig sikeres. A Martin Perreault a művész, ő az, aki a háttérben megbújva végez el minden munkát, és mégsem ismeri senki.

Szexmunka az szex és munka egyszerre - Szex Index - Martin Perreault
Szexmunka az szex és munka egyszerre – Szex Index – Martin Perreault

Ami jó hír, hogy minap találtam egy olyan weboldalt, amit pont ezt a szegmensét célozza meg a szexiparban. Ha minden igaz, akkor modelleket, építenek, azokkal a feltételekkel, ami eddig még volt Magyarországon, de talán máshol sem nagyon. Ez a Platinum Modell. Mindenesetre ígéretes projekt. a jövőben majd figyelemmel kísérjük a haladásukat.

 

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Keresés a Szex Index Oldalon

Szex Index Blog Arhívum

Szex Index Blog Kategória

Top