For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Szexközösségek, ahol a szex alaptéma

Szexközösségek, ahol a szex alaptéma

Szexközösségek, ahol a szex alaptéma

Szexközösségek? Vagy csak közösségek? Ma a SzexIndex bejárt néhány olyan oldalt, ahol a szex körül forog a világ. Meglepően sokan keresnek szexet, szexpartnert, vagy csak valakit , aki nyitott a szexre is. Ha összeadjuk ezeknek az oldalaknak a taglétszámát, akkor milliós eredményt kapunk, ami azt jelenti, hogy a szexkeresők nagy része, eleve párkapcsolatban él.

Mit kínálnak ezek az oldalak?

Szexet. Kicsit bővebben, sok szexet. Láttam olyan tagokat, akik a párjuk mellett, akarnak egy harmadik személyt, vagy csak a pár helyett. Keresnek nők, nőket, és párokat, néha pasikat is. A pasik ismét csak kiszámíthatók, és csak szexet keresnek.

Vannak olyan oldalak is, ahol nem a szex köré épül a keresés, ám a tagok nagy része, az ilyen oldalakon is csak a szexet keresi. Sokan 10 végén égetik a gyertyájukat.

Goldengate

Ez az oldal, azon túl hogy lehetőséget ad a tagoknak, hogy ismerkedjenek, és flörtöljenek egymással, valójában egy cégcsoport része, akiknek a fő profilja a kiadói tevékenység, webshop üzemeltetése, és több más oldal menedzselése. A társkeresés látszólag csak azért került be a portfólióba, mert ezzel egy csomó ember torkán le lehet nyomni azokat a termékeket, amiből a fő bevétel származik.

De hogy ez ne legyen túl nyilvánvaló, még a tagoktól is pénzt kérnek azért hogy ott legyenek, és nyeljék az egyéb termékek áradatát. Nem mellékesen tele van reklámokkal.

Maga a közösség, elég silány, technikailag már legalább 2 évtizedes, lényegi felújítás nélkül működik ebben a formában. A regisztrált tag számos területen korlátozva van, nem látod hogy ki lát, akit megnézel az nem tudja hogy megnézted, és üzenetet sem tudsz küldeni, a regi után 3 napig. Ha ezeken a korlátozásokon túl akarsz lépni, akkor fizess. Igaz nem sokat, (bár ez relatív) 1 hónapra 2190 ft, (6€) ám ha ezt felszorzod a tagok számával, akkor meglepő eredményt fogsz kapni.

A tagság a megszokott, a pasik pinát keresnek, a csajoknak meg már elegük van a pasik zaklatásából.

Szubjektív értékelés: ⭐⭐

Eropolis

Ez is szinte ugyan az, mint a goldengate, annyi különbséggel, hogy itt nem annyira nyilvánvaló egy cégcsoport jelenléte. A működés viszont majdnem ugyan az, szinte semmit nem tudsz csinálni, ha nincs “örömpolgár” tagságod, ami itt csak 590 ft 35 napra. A regisztrált tag itt is korlátozva van, nem látod hogy ki lát, akit megnézel az nem tudja hogy megnézted, és üzenetet sem tudsz küldeni, stb.

Szubjektív értékelés: ⭐⭐

Badoo

A Badoo is egy ismerkedős, társkeresős oldal. Itt nincs a szex megengedve semmilyen formában, ám a tagok, leginkább a pasik, itt is csak pinát keresnek. A nők még reménykednek abban, hogy ez nem így van, de hamar rájönnek.

Az oldal használatában is szinte minden opció tiltott, vagyis inkább nem elérhető egy mezei tag számára. Aki ennél többet akar, annak bizony itt is fizetni kell. A havi prémium tagság 12.90€ ám ezen felül vannak még opciók, ami ért külön is fizethetsz.

Az ismerkedéshez szükséges lehetőségek, itt sem érhető el, kivéve ha fizetsz érte.

Szubjektív értékelés: ⭐⭐⭐

Twoo

Ez szinte hajszál pontosan olyan mint a Badoo, így nem is érdemes több szót…

Szubjektív értékelés: ⭐⭐⭐

Ámor Randi

Az Ámor Randi, egy kifejezetten ismerkedésre szánt webközösség, szinte minden lényeges alapszolgáltatás benne foglaltatik az ingyenes használatba. Lehetőség van üzenetek váltására, megnézheted a tagokat, és az adatlapját, lehetőség van saját csoport létrehozására, és még egyéni oldalt is lehet csinálni.

A tagság ingyenes, minden korlátozás nélkül használható bárki számára. Talán ami legfontosabb, hogy nem áll a háttérben cég, vagy cégcsoport, aminek az érdekeit, kiszolgálja. Emellett gyors is a használata.

Szubjektív értékelés: ⭐⭐⭐⭐

iWiW Red

Az iWiW Red közösséget azért hagytam a legvégére, mert véleményünk szerint, ez az, ami leginkább megfelel az ismerkedés és a szexpartner keresés követelményeinek. Itt van minden, amire szükséged lehet, majdnem olyan mint a fészbúk, csak más a tematikája.

Itt hozzáférsz alapból mindenhez, látod a látogatóidat, és akit megnézel az is tud róla, van saját chat, és még számos lehetőség. Saját oldal készítése, saját csoport létrehozása, van fórum, blog, kvíz, és még sok más is.

Az iWiW Red-nek van egy testvér oldala is, az iWiW Club, ami a hétköznapi emberek számára készült, ahol nem megengedett a szex, inkább csak egy alternatív lehetőség azok számára, akik szerették az egykori iwiw oldalt.

Szubjektív értékelés: ⭐⭐⭐⭐⭐

Összegzés

Ha olyan helyet keresel, ami minden igényt kielégít, akkor az iWiW Red a legjobb választás, ha csak ismerkedni akarsz, akkor az Ámor Randi a neked való. Ha a pénz nem számít, és csak ismerkedés a cél, akkor jó lehet neked a Twoo és a Badoo. Ha beéred a konzervatív (értsd: idejét múlt) megjelenéssel, akkor a Goldengate vagy az Eropolis jöhet számításba.

Ár érték arányban a nyerő az iWiW Red, igazából itt mindent megkapsz, ami csak szükséges lehet. Jó szórakozást mindenkinek.

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Keresés a Szex Index Oldalon

Szex Index Blog Arhívum

Szex Index Blog Kategória

Top