For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Legyél szexmodell – Változtasd meg az életed

Legyél szexmodell – Változtasd meg az életed

Legyél szexmodell – Változtasd meg az életed

Egy új kezdeményezés látott napvilágot, ami tulajdonképpen nem is új, ám a maga nemében egyedülálló. A koncepció lényege, hogy segítséget nyújtson azoknak a nőknek, akik szeretnének a testi és szexuális adottságaikból jövedelmet kovácsolni. Ez a jellegű tevékenység nem új, hisz sokan vannak, akik ebből élnek, és még többen vannak, akik nem munkaként tekintenek rá, hanem egy élvezetes szórakozásra, amiért nem kevés pénzt is kereshet.
A koncepció lényege, hogy azoknak a nőknek, akik ezt hivatásszerűen kívánják működtetni, vagy csak rendszeresen közzétesznek közösségi oldalakon meztelen képeket, vagy akár konkrét pornót, készítenek egy saját weboldalt, ami által a saját képeket ezen keresztül lehet megosztani, és aki látni kívánja, az fizet érte, jellemzően 10-30 dollár közti havidíjat. Egy kis számolással könnyű megérteni, hogy ebből miként lehet bevételt kreálni.
Van benne egy csavar is, ami arról szól, hogy akik webkamerashowban dolgoznak, azok számára a bevétel igen csak csillagászati lehet.

Ha bárkit érdekel a lehetőség részletekért keresse fel a weboldalt, és tájékozódjon. 

www.szexmodell.com

 

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Keresés a Szex Index Oldalon

Szex Index Blog Arhívum

Szex Index Blog Kategória

Top