For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Itt a jó idő! Szexeljünk a szabad ég alatt

Itt a jó idő! Szexeljünk a szabad ég alatt

Itt a jó idő! Szexeljünk a szabad ég alatt

Az első meleg napsugarakkal megjelennek a csókolódzó párok, a miniszoknya, a kitekert fejű férfiak, s mindezek következtében országszerte beindul az alhasi vérbőség. A szexuális érintkezések száma is meghatványozódik. S mindez csak azért, mert tavasz van!

És valóban, tavasszal az ember kissé kifordul magából, aki párban van, vagy még jobban összeragad a párjával, vagy bővíti a szerelemi kört, de a szingli sem búsul, ismerkedik, szórakozik, és nem utasítja vissza a tálcán kínálkozó lehetőségeket. Fokozzuk hát, majd csökkentsük a tavaszi kedvet.
A meleg hatására beinduló fiziológiás változások hatására jobban kívánjuk a szexet, vizuálisan is provokáljuk egymást (hiszen testünket alig fedi valami), és a potenciális helyszínek is jóval változatosabb képet mutatnak, mint az év többi részében. Nem mellékes az sem, hogy a melegedő levegő mindenkit a szabadba csábít, több a lehetőség az érintkezésre, az emberek közelebb kerülnek egymáshoz, s a hangulat is fesztelenebb mint a zord téli hónapokban. Az már csak hab a tortán, hogy megfelelő ruházat birtokában a csillagos ég tökéletes helyszín egy spontán egyesülésre, nem kell a fűtött szobáig várni.
Kutatásokkal bizonyított, hogy a magas hőmérséklet emeli ugyan a libidót, de a szívroham kockázatát is, így főleg az idősebbek és a szívproblémával küzdők figyeljenek oda a különösen forró napokon. Persze a vágy fönntartható, csak tanácsos inkább várni az esti órákig, mikor a hőmérséklet kissé enyhül.
Akárhol is tartózkodunk éppen, nem kell sokat menni ahhoz, hogy egy kis zöldövezetre bukkanjon az ember. De nem csak a mező alkalmas egy kis félrevonulásra, tó közelében a legalkalmasabb és sokak által űzött szexsport a vizibiciklizés vagy a csónakázás, vitorlázás. Mindezek tökéletesen alkalmasak egy kis elvonulásra, hogy a kíváncsi szemektől távol, a tó közepén vagy a nádasban kiélhessük vágyainkat.
A fantáziának csak a lehetőségek szabnak határt.
A fantáziának csak a lehetőségek szabnak határt. A fantáziának csak a lehetőségek szabnak határt.A fantáziának csak a lehetőségek szabnak határt.
 

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Keresés a Szex Index Oldalon

Szex Index Blog Arhívum

Szex Index Blog Kategória

Top