For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
A nők munka lehetőségei

A nők munka lehetőségei

A nők munka lehetőségei

Manapság a nőknek egyre nehezebb a helyzete. Gazdasági és politikai vonalon ennek az ellenkezőjét állítják, de ha megkérdezed a környezetedben élő nőket, akkor reálisabb képet kapsz erről.

A munkaerőpiacon azok a nők vannak előnyben, akik fiatalok,  diplomával több nyelvvel, és gyerek nélkül függetlenül próbálnak elhelyezkedni. Ha ezek közül valamelyik hiányzik, akkor a dolog már nehezebb. A városban élők helyzete valamivel jobb, de a városokon kívüli településeken élők helyzete nagyságrendekkel rosszabb. Vidéken főleg a mezőgazdaság és a kisebb nagyobb termelőüzemek adnak némi lehetőséget, de általánosan egyre rosszabb az elhelyezkedés esélye. A férfiak helyzete egy picit jobb, mert őket több területen lehet alkalmazni.
Ez a helyzet az előrejelzésekkel ellentétben nem lesz jobb, csak a számokkal lehet zsonglőrködni, de a megélhetéshez mégis kell a pénz.
Van egy alternatíva, ami bárkinek és mindenhol elérhető, nem kell hozzá semmiféle képzettség, és nincs előfeltétele sem, csak internet kell hozzá. Igen, ez a szex. Itt nem arról van szó, hogy prostituálódni kell, hanem egyszerűen csak megmutatod magad, akár nő akár férfi, de lehetnek párok vagy csoportok is. Persze ez az út nem járható a szégyenlős vagy prűd embereknek, de a pénz hiánya, sok mindent meg tud változtatni.
Vannak olyan weboldalak, ahol egy regisztrációval ingyenesen be lehet kerülni, nincs semmilyen költséged, és a munkaidő és a munkahely is olyan milyet szeretnél magadnak, illetve amilyen van, merthogy ez a munkát otthon végzed, akkor amikor neked a legjobb.
a-szép-nő
Ez úgy működik, hogy a férfiak szeretnének látni valami izgalmasat, megmutatod neki magad, és ő minden ilyen percért fizet. Jellemzően ilyenkor azt várják tőled, hogy maszturbálj, (vagy legalábbis tegyél úgy) vagy bármi, amit az “ügyfél” megkíván tőled. Neked nem is kell látnod hogy ki van a vonal végén. Ha van párod és együtt csináljátok, akkor egy kicsit jobb a helyzet, mert nagyobb a nézettség.
A weboldal regisztrálja hogy mikor mennyit voltál online, és bizonyos időszakonként kifizeti neked a bevétel bizonyos százalékát, ami általában 40-60%. Tekintve hogy az így online töltött percekért átlagosan 1 € vagy $ a tarifa, így a neked kifizetett órabér kb 6-8000 forint. És igen, itt térünk vissza a kérdésre hogy mit mersz, akarsz megmutatni magadból? A képlet nagyon egyszerű minél többet megmutatsz, annál többet keresel. A legjobb, hogy tudsz tervezni, kalkulálni, hogy mennyit kell “dolgoznod” ha “ennyi pénzt” akarsz “keresni”
Mint említettem, ehhez nem kell semmiféle képzettség, de ahhoz hogy bárki megkedveljen ebben a vonatkozásban, ahhoz elvárt hogy legyen jó modor, illem, stb.
Egy másik változat, ami nem hogy annyi pénzt, ám nem is kell online lenned, gyakorlatilag passzív pénzkeresetről beszélünk. Ilyenkor csak képeket, videókat kell megosztanod a neten, és aki látni akarja, vagy letölteni, az fizet érte, így nem is kerülsz kapcsolatba azokkal akiknek megmutatod magad, és ezért sokak számára ez így kényelmesebb.
Nyílt egy új weboldal a héten, ami pont ez utóbbi szegmenset célozza meg, vagyis a regisztráció itt is ingyenes. ahhoz hogy a feltöltött cuccaidért megkapd a “fizetésed”, csak egy bankszámlával vagy PAyPal fiókkal kell rendelkezned. Az utóbbi ingyenes, és biztonságos, valamint a pénzed sem a saját számládon gyűlik, így lebukástól sem kell tartanod. A jó képek, aminek a mérete és minősége megüti a mércét, azok számíthatnak egyéb üzleti célú megkeresésre is, ami a bevételeket nagyságrendekkel megnöveli.
Felmerül a kérdés, hogy mi van az idősebbekkel, vagy azokkal, akik túlsúlyosak, vagy bármi miatt nem tartják magukat kívánatosnak?
Jó hír, hogy a pasik ízlését figyelembe véve, “nincs öreg vagy csúnya nő” nekik is éppúgy van erre lehetőségük. Miért éppen a nőknek? Nem csak nekik, de férfi modell jóval kevesebb van, és kevesebb a kereslet is irántuk, de lehet hogy az ok, pont ennek az csak fordítva.
Ha tetszik neked, és bevállalnád, ha nincs jobb lehetőséged, ha szükséged van egy kis pénzre, vagy csak mert szeretnéd, akkor itt olvashatsz erről többet: www.szexilanyok.com

Hozzászólások (1)


  1. A nő arca amikor meglátja a gigantikus fekete faszt!

    […] már arról, hogy a nők milyen munkát is végezhetnek, a munkanélküliség ellenére is. Aki tudja miről van szó, azt gondolná, hogy ezek a nők már […]

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Keresés a Szex Index Oldalon

Szex Index Blog Arhívum

Szex Index Blog Kategória

Top