Hazai

Szexuális szokások a világon és Magyarországon

Hazai
Lapozáshoz használd a nyilakat! ← →

Szexuális szokások a világon és Magyarországon

Izlandon minden második ember tart vibrátort otthon, Vietnámban csak minden huszadik; Magyarország valahol a középmezőnyben. Orgazmusban legjobbak az olaszok, de mi sem panaszkodhatunk, nem úgy, mint a szerencsétlen finnek vagy kínaiak, akiknek ez hihetetlenül nem megy. A Durex a világ eddigi legnagyobb szexuális felmérésében 350 ezer embert kérdezett meg.

A piacvezető Durex óvszergyártó cég a világ 41 országában 350 ezer embert kérdezett meg szexuális szokásaikról és a szexről vallott nézeteiről. A mintegy 18 oldalas, táblázatokban bővelkedő tanulmányt a cég a honlapján tette közzé. Íme, néhány érdekes adat:

Az első szex

Az emberek átlagosan 17,7 éves korukban kezdik a szexuális életet. A nőknél ez az időpont pár hónappal (17,5) korábbra esik, mint a férfiaknál (17,8).
Tendencia, hogy minél fiatalabb korosztályról van szó, annál korábban kezdik a szexet. A 45 éven felülieknél ez a szám 18,2 volt, a 21-24 év közöttieknél 17,5, a 16-20 éveseknél már csak 16,5. Tíz emberből három 16 éves kora előtt vesztette el a szüzességét.
Legkorábban az Izlandiak kezdik a testi szerelmet (15,7), de csak kevéssel maradnak le az a németek (16.2) és az osztrákok (16.3). Legtovább a vietnámiak várnak, ott 19,8 év az átlagéletkora az első szexnek.
Magyarországon az átlagnál valamivel koraibb a kezdés: 17,3 év.

A szex gyakorisága

Az emberek átlagosan 103-szor szeretkeznek egy évben. Szexuálisan legaktívabb a 35-44 éves korosztály, legkevésbé aktívak a 16-20 évesek.
Szexmennyiség tekintetében vezetnek a Franciák (137/év), utánuk következnek a görögök (133). Magyarország az éves tekintélyes 131 akcióval dobogó harmadik fokán áll, holtversenyben a szerbekkel és a montenegróiakkal.
Míg a legtöbbet jellemzően a mediterrán népek szexelnek, legkevesebbet az ázsiaiak. Közülük is kilógnak a szingapúriak és a hongkongiak az évi 79-cel, nem is beszélve a sereghajtó Japánról, ahol a heti egy alkalmat sem (46) éri el az aktusok száma.

Előjáték

Átlagosan 19,7 percet töltenek a párok előjátékkal. Ahogy idősödnek az emberek, jellemzően annál kevesebb az erre fordított idő. Az országok földrajzi elhelyezkedése ezt a tevékenységet kevésbé befolyásolja, mind a mennyiséget.
Mindenesetre az előjátékra a legtöbb időt a britek és németek fordítják holtversenyben (22,5 perc), őket követik az írek (21,8)
A felmérésben szereplő európai országok körül legkevesebbet a makedónok (17,5) és a szerbek (17,4) vacakolnak, de ők még mindig magasan verik a lista ázsiai sereghajtóit, Vietnámot (15,2), Hongkongot (14,2) és Tájföldet (11,5).
Magyarországon az előjátékra fordított átlagos idő 20,4 perc.

Orgazmus

Hatalmas eltérések vannak a nemzetek között a tekintetben, hogy szex közben milyen gyakorisággal sikerül elérni az orgazmust. Az arány átlagosan 35 százalék, de ez már a nemek között is jelentős eltérést mutat: A férfiak 45 százalékának sikerül minden alkalommal eljutnia a csúcsra, a nőknek csak 17 százalékuk.
Talán a tapasztalat teszi, mindenesetre a 35 év felettieknek többször (48%) jön össze a dolog, mint a 16-20 éves korosztálynak (32 %).
Még ennél is nagyobb a szórás az országos adatokat tekintve. Orgazmusban egyértelműen legjobbak az olaszok az átlagos 61 százalékos eléréssel, őket követik a szerbek (56%) és a makedónok (54%). Negyedikek 52 százalékkal az izraeliek, s a lista előkelő ötödik helyét foglalja el Magyarország – Brazíliával közösen – a nagyon jónak számító 51 százalékkal.
A listát Finnország (24%), India (21%) és Kína (19%) zárja.
Több mint minden tizedik kínai és a finn soha nem élt még át orgazmust (11%), és nem sokkal jobb az arány Indiában és Svédországban (8%).
A megkérdezettek negyede állítja, hogy az elmúlt egy évben színlelt orgazmust, de ahogy sejteni lehet, nagy különbség van a nemek között. A nők 39 százalékához képest a férfiaknál ez az arány csak 17 százalék.
Összességében szexuálisan legkielégítettebbnek a szerbek és a montenegróiak tűnnek. Közülük 82 százalék nem színlelt orgazmust, őket követik 75 százalékkal a magyarok, a horvátok és az olaszok.

Szexuális partnerek száma

Globális átlagban 10,5 szexuális partnere van az embereknek, amely szám viszonylag nagy szélsőségből adódik. A megkérdezett 350 ezer ember több mint negyedének (27%) mindössze egy partnere volt, míg 21 százaléknak tíznél több volt a szexuális kapcsolata. A férfiak átlagban több partnert (12,4) vallottak be, mint a nők (7,2).
A listát némi meglepetésre a kínaiak vezetik 19,3-as átlaggal, amely lényegesen több mint a második helyezett Brazília (15.2) és a harmadik helyezett Japán (12,7).
A sort itt is az ázsiaiak zárják: India: (3,7), Hongkong (3,5), Vietnám (2,5), de figyelemre méltó, hogy a tömegtájékoztatásból bizonyos szabadosnak és liberálisnak vélt európai országok is a lista alsó végén helyezkednek el: Németország (6,3), Hollandia (6,2), Lengyelország (4,7).
Magyarország a középmezőnyben helyezkedik el 9,5 átlagos partnerszámmal.

Pornófilmek, szemkendők, bilincsek

Az emberek 35 százaléka néz pornófilmet partnerével, 22 százaléka használ szemkendőt vagy kézbilincset az élvezet fokozásához, minden ötödik szex-játékszert.
Mind a partnerrel pornófilmek nézők, mind a kendőt és bilincset használók között több a nő, mind a férfi.
A pornófilm a dél-afrikaiak között a legnépszerűbb (60%), míg a bilincs a dánok között a legkedveltebb (55%). A különböző szexuális játékok használatában az izlandiak a legerősebbek.
A legóvatosabb duhajok az indiaiak. Közülük csak 38 százalék él a fent említett technikák valamelyikével, nem úgy a bolgárok, horvátok és britek, akiknél ez az arány 80 százalék.

Vibrátorok

Az emberek 27 százaléka birtokol vibrátort. Az eszköz valamiért a 25-34 és a 45 év felettiek körében legnépszerűbb: több mint minden harmadik megkérdezettnek van ilyen.
A vibrátorok aránya kimagasló az izlandiak (52%) körében, őket követik a norvégok (50%) és a britek (49%). Legkevésbé Vietnamban népszerű az eszköz, mindössze 5 százaléknak van ilyen, amelyhez képest Magyarországon is sokkal több van arányaiban (22%).
Összességében a legnépszerűbb szexuális vágyfokozó eszköz a pornográfia (35 %), ezt követik az izgalomfokozó óvszerek (27%) és a síkosítók (22%). Jellemzően a 35-44 éves korosztály használja legtöbbet ezen eszközök valamelyikét: közel a fele.
Nem meglepő, hogy a nők körében több a vibrátor-tulajdonos (20%), mint a férfiaknál (14%).

A legszexisebb nő és férfi

A felmérés szerint a világ legszexisebb nője jelen pillanatban Angelina Jolie, akire az emberek 18 százaléka szavazott egy megadott tízes lista alapján. Angelina Jolie tarolt Izraelben (43%), Macedóniában (38) és Horvátországban (38), sőt Magyarországon is ő a nyerő. A második helyen Jennifer Lopez, a harmadikon holtversenyben Britney Spears és Catherine Zeta-Jones végzett.
Ami a férfiakat illeti, közülük Brad Pitt a legnagyobb szívtipró 21 százalékkal, s ezt a magyarok is így gondolják. Őt követi Johnny Depp, George Clooney és David Beckham.

forrás: houali.com

Lapozáshoz használd a nyilakat! ← →

725 Eddig ennyien olvasták ezt a cikket.

Kattints ide ha hozzá akarsz szólni

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

Még több Hazai

Mutasd a farkad

Ismerkedni akarsz? Mutasd meg a farkad!

admin2016-12-27
Mi is az a CFNM?

Mi is az a CFNM?

admin2016-10-06
dogging-2

Itthon is egyre népszerűbb a szabadtéri szex

admin2015-03-03
lily-xo-51

69 poénos pornós sztori

admin2015-01-13
a plusz-size irányzat

Gömbölyded divat – a plusz-size irányzat

admin2014-12-22
elisabeth-king

Elisabeth King a feledésbe merült magyar pornósztár

admin2014-12-14
fontos a jó szex

A magyar nők szerint fontos a jó szex

admin2014-12-12
Clau divatot teremthet a csákó hasznosításával

Liptai Kaludia retteg a magánytól

admin2014-12-11

Puncimókus | Puncimókus 2 | The Art Of Tattoos | Tattoo Gallery | Szexi Lányok | Excite69 | Talk About Sex | Szex Index | Excite Pics | BBW Mania | Excite World | Red Sex | Daddy Bear Club | Szex Blog | Adult Partner Finder | Lesbian 69 | Platinum Design | Platinum Design Ireland | Hú Wazzeg | Duci Mánia | Black Market | Duci Mánia Club | Excite Movie | Feketepiac | iWiW Club